Radna odela - uniforme

Imamo široku ponudu radnih odela i uniformi za sve vrste delatnosti. uniforme za zdravstvene radnike, za ugostiteljske radnike - kecelje i uniforme (konobare, kuvare, sobarice, batlere). Možete izabrati modele koje Vam mi predlažemo iz galerije proizvoda ili možete doći sa svojim idejama, koje ćemo rado usvojiti i realizovati.
Imamo i odela za radnike obezbedjenja, vozače, magacionere, zaposlene u bankama, turističkim agencijama, frizerskim salonima,  trgovce i mnoge druge delatnosti.

Mašinski vez izvodimo na sve vrste odjevnih i neodjevnih predmeta, na svim vrstama materijala, manjim ili većim serijama, logo firme ili vaš logo -peškire, bade mantile, stoljnjake, nadstoljnjake, salvete, majice, kape, košulje, kravate, radna odjela, polukombinezoni, kombinezoni, radne hlače i suknje, jakne, prsluci, radni mantili, pregače, tunike. Peškiri sa izvezenim imenom, ličnom porukom, datumom koji vam znači, za rodjendan, venčanje, krštenje...

Izrada programa za vez do 50 komada je 25 KM, a od 50 komada je besplatan. Program za vez ostaje kod nas u arhivi, a svaki sledeći put se koristi i ne naplaćuje se. Ako donosite ili šaljete e-mailom sliku u PC bitmap formatu (TIF, BMP, JPG itd.), vodite računa da slika ne bude po većoj osi manja od 1.000 piksela (za slanje e-mailom prikladan je nekomprimirani JPG format).
Vodite računa da igla i konac nisu laser i papir ili slika na ekranu kompjutera i da ono što Vama na ekranu izgleda prekrasno u vezu možda na željene dimenzije neće biti izvedivo.