Радна одјела - униформе

Имамо широку понуду радних одела и униформи за све врсте делатности. униформе за здравствене раднике, за угоститељске раднике - кецеље и униформе (конобаре, куваре, собарице, батлере). Можете изабрати моделе које Вам ми предлажемо из галерије производа или можете доћи са својим идејама, које ћемо радо усвојити и реализовати.
Имамо и одела за раднике обезбеђења, возаче, магационере, запослене у банкама, туристичким агенцијама, фризерским салонима,  трговце и многе друге делатности.

Машински вез изводимо на све врсте ођевних и неођевних предмета, на свим врстама материјала, мањим или већим серијама, лого фирме или ваш лого -пешкире, баде мантиле, стољњаке, надстољњаке, салвете, мајице, капе, кошуље, кравате, радна ођела, полукомбинезони, комбинезони, радне хлаче и сукње, јакне, прслуци, радни мантили, прегаче, тунике. Пешкири са извезеним именом, личном поруком, датумом који вам значи, за рођендан, венчање, крштење...

Израда програма за вез до 50 комада је 25 КМ, а од 50 комада је бесплатан. Програм за вез остаје код нас у архиви, а сваки следећи пут се користи и не наплаћује се. Ако доносите или шаљете е-маилом слику у ПЦ битмап формату (ТИФ, БМП, ЈПГ итд.), водите рачуна да слика не буде по већој оси мања од 1.000 пиксела (за слање е-маилом прикладан је некомпримирани ЈПГ формат).
Водите рачуна да игла и конац нису ласер и папир или слика на екрану компјутера и да оно што Вама на екрану изгледа прекрасно у везу можда на жељене димензије неће бити изведиво.